Home Webshop Forum Kennis
Naar Nieuws

Lancering van het nieuwe Kennisplatform Langerhans.com

Datum

27 juni 2024

Langerhans Logo nieuwsbericht

Lancering van het nieuwe Kennisplatform Langerhans.com

 

Vanaf juli 2024 wordt Diabetes2.nl Langerhans.com. Een volledig vernieuwd kennisplatform. Het portaal biedt een uitgebreid aanbod aan scholingen, kennisbronnen, boeken en een interactief forum voor professionals in de huisartsenpraktijk.

 

Het platform is verrijkt met een 'Mijn Langerhans' omgeving, speciaal ontworpen om de ervaring te optimaliseren. De 'Mijn Langerhans' omgeving biedt een aantal belangrijke voordelen:

 

  • Scholingen: U kunt al uw geplande scholingen bekijken inclusief de laatste informatie. Voor online scholingen ontvangt u een directe kijklink.
  • Forum: U heeft direct toegang tot onze Langerhans community, waar u kunt netwerken en kennis uitwisselen met collega's.
  • Hand-outs: Na het volgen van een scholing ontvangt u een hand-out, die u gemakkelijk kunt terugvinden in uw 'Mijn Langerhans' omgeving.
  • Bestellingen: Al uw bestellingen zijn overzichtelijk terug te vinden op één plek.

 

Naast onze educatie over diabetes, hebben wij onze focus verbreed naar andere belangrijke gezondheidsgebieden, zoals obesitas, CVRM (Cardiovasculair Risicomanagement) en chronische nierschade. Lees meer...

 

Wij nodigen u van harte uit om onze vernieuwde website te bezoeken en de nieuwe functies te ontdekken. Samen blijven we ons inzetten voor betere zorg en educatie!

 

 


Nieuwsbericht uitbreiding themas - 2

Stichting Langerhans breidt focus uit van diabetes naar het cardiovasculair-renaal-metabool syndroom