Home Webshop Forum Kennis
Naar Nieuws

Stichting Langerhans breidt focus uit van diabetes naar het cardiovasculair-renaal-metabool syndroom

Datum

27 juni 2024

Nieuwsbericht uitbreiding themas - 2

 

Stichting Langerhans kondigt met trots een nieuwe strategische koers aan! We verruimen de focus van uitsluitend diabetesbehandeling naar een bredere benadering van het cardiovasculair-renaal-metabool syndroom. Deze verschuiving markeert een belangrijke uitbreiding van onze missie en visie.

 

Van ziekte naar mens

Onze vernieuwde benadering verbetert niet alleen de zorg voor mensen met diabetes maar ook voor mensen met aandoeningen die hiermee samenhangen, zoals obesitas, nierziekten en hart- en vaatziekten.

 

Brede integratie van richtlijnen en zorg

Met deze nieuwe koers blijven de geldende richtlijnen, zoals de NHG-Standaarden Diabetes, chronische nierschade, obesitas en CVRM, het fundament voor onze scholingen en producten. Daarnaast is de educatie die wij aanbieden objectief, onafhankelijk en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. En natuurlijk is er aandacht voor preventie en leefstijlgeneeskunde. 

 

Een toekomstgerichte aanpak

Met deze brede aanpak streven we ernaar om de kennis over het volledige cardiovasculair-renaal-metabole spectrum te vergroten bij zorgprofessionals in de 1e lijn. Dit zal zorgen voor verbeterde patiëntenzorg, toegespitst op maatwerk. 

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van ons, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diabetes, obesitas, CVRM en CNS? Ontvang nieuws rondom nieuwe richtlijnen, ondersteuning in uw praktijk of op de huisartsenpost en ons aanbod van scholingen, boeken en producten.

Ik ga akkoord met het verwerken en opslaan van de door mij ingevulde gegevens. Lees de privacyverklaring

Langerhans Logo nieuwsbericht

Lancering van het nieuwe Kennisplatform Langerhans.com